Monthly Archives: June 2005

Blinx

“Op dit moment slaapt Blinx, hij is bijna de hele dag in “de jungle” op jacht geweest naar de koi karpers in de vijver. Hij probeert wanhopig er een te vangen, tot nu toe hebben ze geluk,ze ontsnappen, maar met de oefening die hij heeft rekenen we er op dat hij binnenkort zelf gevangen vis eet.”
Blinx
Blinx (foto Chetila’s cattery)

Beertje

Beertje(Fiero) is een broer van Lupo en een enkele keer komt hij logeren. Meestal heeft hij dan ruzie met zijn moeder Chelsea, uit het oog, uit het hart.
Beertje is geboren 23 oktober 2000 en is een kind van Chelsea en Llandar Halcyon Daze.
Beertje woont in Obdam en soms in Frankrijk en is de lieveling van zus Francis.
Beertje was op vakantie in Frankrijk, hij vond het heerlijk op het Franse landgoed.

Giotto

Giotto is geboren op 23 oktober 2000 en is een kind van Chelsea en Llandar Halcyon Daze. Giotto is een blauwe bengaal. Hij woont in Hellevoetsluis in gezelschap van twee sneewbengalen, Don Pedro’s Isis en Glitterglam’s Gaia.
Bedankt Angela en Remco voor de foto’s!

Giotto met de sneeuwbengaal Don Pedro’s Isis.
De seal mink Glitterglam’s Gaia, die samen met Giotto en Don Pedro’s Isis woont.

Sinder 14 juli 2003 – 9 juni 2005

Sinder is op de avond van 9 juni aangereden door een auto. Hij zou de hele zomer in Italie blijven, maar wist uit de veilige tuin te ontsnappen. Helaas is hij door alle grasvelden met sinaasappelbomen op een weg terechtgekomen en heeft daar zijn dood gevonden. Wij voelen erg mee met Annabruna en haar familie. Ciao caro Sinder.
Een van de laatste foto’s van Sinder