Monthly Archives: June 2010

Beesies

Luna ligt het liefst op de grond, gewoon daar waar ze staat laat ze zich omvallen en dan is dat wel een mooi plekje. Plof. De dames zijn geloof ik erg blij met elkaar, spelen de hele dag door en als de temperatuur het toelaat slapen ze ook wel samen, maar nu het warmer is doen ze dat minder. Luna laat altijd verbaal goed merken wat ze van de situatie vind, Kyra kletst met je en mauwt terug, maar Luna ‘prrrt’, moeilijk uit te leggen, maar als ze enthousiast speelt of nadat ze op d’r kop heeft gekregen omdat ze bijv weer eens op de tafel lag, maakt ze die geluidjes, alsof ze moppert, erg grappig. Weet niet of jullie er weleens boodschappen doen, maar de ‘Beesies’ van Albert Heijn vindt ze geweeeeldig!
Luna (Liezel)
Luna (Liezel)en Kyra
Luna (Liezel)
Sam

Nest verwacht…

Diwa is getest op FeLV, FIV, HCM en PKD en gezond bevonden. Na haar eerste nest met Totally Tai van Kaloewha waar Raven uit geboren is, mocht Diwa nog een keer terug komen voor een nieuwe dekking. Rond 17 maart verwachten wij kittens.
Totally Tai
Totally Tai
Dorus met de F3 katten van Frans Voll van Kaloewha cattery

Uit de mail:

Even een berichtje en wat foto’s. Chouffe eet en drinkt nu goed, hij slaapt heerlijk en vol overgave, en inmiddels rent hij zo nu en dan als een razende donder door het hele huis. En natuurlijk altijd dolgelukkig als hij alle aandacht krijgt.

Hij is ook heel slim, als we zijn muis verstoppen lijkt hij diep na te denken, vervolgens probeert hij verschillende opties uit en uiteindelijk vindt hij altijd een manier om zijn favoriete speeltje te achterhalen. Zo hangen we het speeltje met touwtje eraan in een grote vaas waar hij niet helemaal in durft (heel verstandig) en heeft hij ontdekt dat als hij het touwtje in zijn bek neemt en achteruitloopt, het speeltje uiteindelijk boven de rand uitkomt. Een kat met een goed gevoel voor causaliteit; ik had wel eens over dat soort slimheid gelezen maar heb het nog nooit van zo nabij meegemaakt.

Kortom wij genieten met volle teugen.

Hartelijke groet

Mireille

Chouffe
Chouffe
Chouffe