Monthly Archives: July 2011

Kitten update

Het gaat goed met alle vier de kittens. Orla en Bree hebben elkaar als gezelschap en wennen al goed aan hun nieuwe omgeving. Liam vermaakt zich met zijn twee vriendinnen: Daniek en Romeé, hij vindt het superleuk met ze te spelen.
Liffey loopt over de balustrade op zolder, ze slaapt daar ook vaak en als ik haar roep kijkt ze met haar kopje door het trapgat. Vechten OP de open trap is ook heel leuk. Een keer hoorde ik een harde plof en begon ze luidkeels te schreeuwen, echt zo hard dat alle katten kwamen kijken. Ik dacht dat ze alles gebroken had, maar bij inspectie bleek het slechts de schrik te zijn. Of ze van boven van zolder of de eerste verdieping is gevallen weet ik niet…. verder staat ze met bliksemsnelheid bij de deur als die open gaat (ook als ze in een andere kamer is) en heeft ze ons menigmaal verrast door eerder buiten te staan dan wij (en we zijn toch echt wel wat gewend). Gelukkig vindt ze paddenjacht in de ren een heel leuk spel zonder dat ze in het water valt…tot nu toe.
Ze probeert bij alle poezen én de kater nog te drinken, met wisselend succes mag ze even lurken en wordt ze door diverse surrogaatmoeders gepoetst. Lupo kijkt wat ongemakkelijk dan, maar ze gebruikt hem ook vaak als springkussen omdat hij zo lekker fluffy is. Dat vindt hij wel goed de lieverd.
Bree en Orla
Liam met Daniek en Romeé