Uit de mail:

Even een berichtje en wat foto’s. Chouffe eet en drinkt nu goed, hij slaapt heerlijk en vol overgave, en inmiddels rent hij zo nu en dan als een razende donder door het hele huis. En natuurlijk altijd dolgelukkig als hij alle aandacht krijgt.

Hij is ook heel slim, als we zijn muis verstoppen lijkt hij diep na te denken, vervolgens probeert hij verschillende opties uit en uiteindelijk vindt hij altijd een manier om zijn favoriete speeltje te achterhalen. Zo hangen we het speeltje met touwtje eraan in een grote vaas waar hij niet helemaal in durft (heel verstandig) en heeft hij ontdekt dat als hij het touwtje in zijn bek neemt en achteruitloopt, het speeltje uiteindelijk boven de rand uitkomt. Een kat met een goed gevoel voor causaliteit; ik had wel eens over dat soort slimheid gelezen maar heb het nog nooit van zo nabij meegemaakt.

Kortom wij genieten met volle teugen.

Hartelijke groet

Mireille

Chouffe
Chouffe
Chouffe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *