Uit de mail:

Chouffe ligt weer bovenop zijn vorstelijke klauterpaal, hij heeft gegeten (drinken doet hij nog niet, dus we letten goed op het natte voer) en is vanmorgen op zijn bak geweest en heeft die van een luidruchtig geurspoor voorzien 😉 . Hij heeft als een dolle gespeeld en als we binnenkomen gaat gelijk zijn staart om hoog en kijkt hij verwachtingsvol uit naar het volgende spel. Lekker aaien en kroelen vind hij ook heerlijk: dan gaat hij met gekrulde snorharen en trappelende pootjes liggen genieten. En spinnen. Inmiddels is de keuken voorzichtig verkend maar de trappen zijn voorlopig nog een uitdaging; zo nu en dan sluipt meneer in die richting maar als hij iets hoort rent/sluipt hij snel terug de kamer in. Praten kan hij dus ook heel goed, zo nu en dan hele verhalen met allerlei toonhoogten, misschien toch nog wel een beetje op zoek naar jullie en naar zijn moeder en de andere katten. Chouffe kan goed verbaasd kijken: de wereld is nieuw.

Een verrukking zo’n ondernemend, lief, watervlug en toch heel voorzichtig mannetje in huis te hebben!

Veel dank voor alle uitstekende adviezen en de tas met spulletjes, dat maakt de overgang zoveel plezieriger!

Mireille

Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe
Chouffe, kater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *