Beesies

Luna ligt het liefst op de grond, gewoon daar waar ze staat laat ze zich omvallen en dan is dat wel een mooi plekje. Plof. De dames zijn geloof ik erg blij met elkaar, spelen de hele dag door en als de temperatuur het toelaat slapen ze ook wel samen, maar nu het warmer is doen ze dat minder. Luna laat altijd verbaal goed merken wat ze van de situatie vind, Kyra kletst met je en mauwt terug, maar Luna ‘prrrt’, moeilijk uit te leggen, maar als ze enthousiast speelt of nadat ze op d’r kop heeft gekregen omdat ze bijv weer eens op de tafel lag, maakt ze die geluidjes, alsof ze moppert, erg grappig. Weet niet of jullie er weleens boodschappen doen, maar de ‘Beesies’ van Albert Heijn vindt ze geweeeeldig!
Luna (Liezel)
Luna (Liezel)en Kyra
Luna (Liezel)
Sam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *