Uit de mail:

Zoals beloofd, nog een paar leuke plaatjes!
De dames hebben het bezoek van ‘Sam de grote bruine labrador’ goed overleefd. Luna vond het allemaal wel prima! Kyra daarentegen was een stuk voorzichtiger, wel nieuwsgierig, maar liet Sam ook duidelijk merken wie de baas is hier in huis. Sam was erg op zijn hoede, omdat hij door de meiden vanuit alle hoeken van de kamer in de gaten werd gehouden. Hij durfde zich amper te bewegen, de sukkel. Maar liever zo, dan andersom. Na een dag was het alsof Sam er altijd was geweest, iedereen ging zijn gangetje. Dus gelukkig maar. Wat een lieve en leuke poezen zijn het toch! Wanneer zou nummer 3 kunnen komen….? *zucht*
Luna (in het midden) en Kyra
Luna en Kyra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *