mail van Marian over Pollux en Flavia

uit de mail:
“Pollux is echt een luie kat, af en toe krijgt hij de kolder in z’n kop en speelt en rent hij door de tuin. Maar het meeste van de tijd luiert hij lekker. Hij is helemaal verliefd op de honden, daar knuffelt hij echt mee. Met ons liever niet.
Flavia is wel echt een knuffel, zij gaat altijd mee naar bed met mij, en gaat dan op mijn buik liggen. En blijft gewoon de hele nacht bij me liggen. Als ik op mijn zij ga liggen, komt ze tegen mijn buik aan liggen. Als ik ga strijken, gaat ze altijd op de strijkplank liggen. Ze zijn allebei dol op water, als je de kraan laat lopen zijn ze er als de kippen bij!
We genieten nog altijd iedere dag van ze. Pollux en Fred zijn echte maatjes. En Flavia is echt mijn maatje.”
Meer foto’s bij Pollux (nest 2007) en Flavia (nest 2007)
Lekker languit
Pollux & Jack
Pollux & Fred voor de kachel
Pollux kusje geven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *