De onvolprezen Pipeline uit Frankrijk

“De onbetwiste koningin van het terrein is Pipeline, wier dag tegen middernacht begint, waarna ze om de zoveel uur even thuiskomt om een muis te brengen en een paar brokjes te eten.
De daaraan voorafgaande avond worden wij beurtelings bewoond, waarbij ze van tijd tot tijd een krokodillenbekje maakt. Voor een buitenstaander vervaarlijk ogend, ontbloot zij dan haar tanden en wrijft haar tandvlees tegen je hand aan.”
De ren is uitgebreid van een bij vier meter, naar vier bij vier meter. De katten kunnen nu bij de vijver spelen, meer klimmen en wij kunnen een tijdje bij ze zitten. Vandaag 3 mei mochten ze er voor het eerst weer in. Er werd natuurlijk eerst gekeken waar ze mogelijk konden ontsnappen, maar toen ze zagen dat de kooi echt dicht was, kregen ze plezier in het buiten zijn.
De kooi is gemaakt door otten petcages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *