Over Bengalen, Yara en Zoe

Met Yara en Zoe gaat het prima hier; Yara is helemaal watergek en Zoe weet inmiddels dat deuren open kunnen als je tegen de klink opspringt; dat was wel even wennen !! Geen kamer is meer veilig en de voordeur moet nu wel op slot voor de zekerheid. Gelukkig heeft ze voor de schuifpui nog geen oplossing gevonden…..
Ze zijn gek op de tuin (en de vogels die er in rondhuppen) en mogen er dagelijks een uurtje in doorbrengen, ook daar blijken ze erg innovatief te zijn; ze hebben ontdekt dat als je maar ver genoeg een boom inklimt, je wel degelijk in de tuin van de buren kunt komen en dat is best aantrekkelijk. We moeten dus wel streng toezicht houden, maar ze luisteren bijna altijd voorbeeldig en als we nee roepen dan komen ze onmiddellijk terug.
Yara komt nu ook mee de douche in om een poging te doen water te drinken tegen de stroom druppels in ; meestal helpen we haar dan maar door een hand erbij te houden, dan drinkt ze uit onze hand terwijl ze kleddernat wordt. Rare katten ….die bengalen.
Aad en Cora
Brockenmoor’s Zoe en Yara van Aad en Cora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *